Panziónk

Panziónk Tolna megyében, Faddon, Budapesttől 130 km-re, Szekszárd és a Gemenci erdő szomszédságában található. A térség legrégebbi és legkedveltebb üdülőterülete a Fadd-Dombori Duna-holtág partján alakult ki. A Volent-öböl családias hangulatú, csendes üdülőhely.

Adottságainknak köszönhetően a D&K Panzió ideális hely kisgyermekes családok, nyári táborok, csendet, nyugalmat kereső vendégek számára. A holtág érintetlen vízpartja, élővilága lehetővé tette egy horgászfalu kialakulását, ezzel felejthetetlen élményeket nyújtva horgászoknak, természetkedvelőknek, kirándulóknak, vízitúrázóknak.

A szekszárdi borvidék közelsége lehetőséget kínál pincelátogatásokra, borkóstolókra, a gemenci erdőben az erdei kisvasút, hajókirándulás a Sión, számos itt honos madár és állat élőhelyének felderítése felejthetetlen élményt nyújt kicsiknek, nagyoknak. A népművészet, a folklór kedvelői kirándulhatnak Decsre, a „Sárköz fővárosába”, valamit Kalocsára, ahol számtalan látnivaló várja az odalátogató turistákat.

Ha felkeltettük érdeklődésüket, ismerje meg ajánlatainkat, tájékozódjon panziónk és a környék nyújtotta lehetőségről! Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szobák

15 darab 2 ágyas szoba található a panzióban, valamint 8 apartman.

Kétágyas szobáinkban igényes szállást találhat magának. Amennyiben vendégeink igénylik, pótágyat is tudunk biztosítani. Szobáink azonos felszereltségűek: mindegyikhez tartozik fürdő+wc, televízió és konyhasarok, melyben hűtőszekrény, mosogató és mikrohullámú sütő is található.

Étterem

Éttermünkben – mely 100 fő fogadására alkalmas – házias ételekkel állunk vendégeink rendelkezésére.

A panzió étterme kiválóan alkalmas:

    • különböző családi, baráti események,
    • esküvők,
    • céges rendezvények,
    • vacsorák színvonalas megszervezésére.

1. Különterem

A panzió földszintjén kellemes hangulatú különterem található. Rendezvényekre, üzleti ebédekre, hangulatos vacsorákra ajánljuk.

Alapterület: 60m2

Befogadóképesség:

Színházsor: 50 fő

U-alak: 40 fő

Iskolapados: 40 fő

Állófogadás: 50 fő

2. Különterem

A panzió 2. emeletén található 100m2-es terem többek között tréningek, konferenciák, üzleti találkozók szervezésére ideális.

Alapterület: 100m2

Befogadóképesség:

Színházsor: 70 fő

U-alak: 40 fő

Iskolapados: 40 fő

 Étkezési lehetőség az étteremben!

Udvar

A D&K Panzió udvarában: szőlőlugas alatti kerti ülőgarnitúrák, kerti padok, halfőző és rostonsütő felszerelés, szabadidős eszközök.