Kedvező árú horgász szállás a Holt-Dunán

Horgászat a Holt Dunán Volent öbölben Faddon

Horgász szállás olcsón a Volent-öbölben!

Fedezze fel Ön is Tolna megye legnagyobb horgászvizét, a fadd-dombori holtágat!

A 220 hektáros területen amurt, balint, busát, csukát, harcsát, kárászt, keszeget, pontyot és süllőt foghat a legnagyobb valószínűséggel, de márna, angolna és törpeharcsa is a horogra akadhat, ha szerencséje van. Háromhavonta telepítenek halakat az átlagosan 2-3 méter mély, iszapos, homokos vízbe.

A 14 km-es, átlagosan 180 méter széles Duna-holtágon lehetőség van pergetésre, etetésre, bojlis horgászatra és télen lékhorgászatra is, etetés korlátozás pedig nincs. Összesen 3kg (2+1) nemes és 5 kg egyéb halat lehet elvinni. 24 órás horgászidőszak van, november 1-jétől március 1-jéig azonban este 10 és hajnali 5 óra között tilos a horgászat. Éjszakai horgászatra a március 1-jétől október 31-ig van lehetőség.

Panziónkban az érdeklődők napi és heti jegyeket is válthatnak. Ezek aktuális áráról kollégáinknál érdeklődhet.

Szobák és apartmanok horgászoknak

Horgász szállás a Holt-Duna mellett Faddon a Volent-öbölbenAkár különálló szobában, akár apartmanban lakna szívesebben, nálunk biztosan talál kedvére való olcsó szállást minden horgász! A D&K Panzióban 16 egy-, illetve kétágyas szoba várja a látogatókat. Ezek mindegyike pótágyazható igény szerint, valamit konyhasarokkal felszerelt. A konyhasarokban hűtőszekrény, mikrohullámú sütő és mosogató is található. Ez a rész főzésre nem alkalmas, de kérésre akár teljes ellátást is biztosítunk.

Ha többen érkeznek, akkor 4-7 fős apartmanjainkban tudjuk elhelyezni Önöket. Az I. és II., valamint a III. és IV. apartmanok ikerházak, az V. és VI. apartmanok teljesen különálló házak. Előbbiek a 4, utóbbiak a 7 személyesek. Mindegyik házhoz külön fürdőszoba, társalgó, felszerelt konyha és ebédlő tartozik. Az apartmanoknak saját terasza és parkolója van.

Volent-öböl horgász stégSaját stég, hogy kedvére horgászhasson!

Nálunk horgászhat partról, stégen vagy csónakban is. A panzió mellett, 50 m távolságra található saját stégünk.

Belső udvar: egy jó hely a halfőzéshez és sütéshez

DK Panzió belső udvar főzőhelyUdvarunkon természetesen minden vendégünk használhatja az összes sporteszközt (asztalitenisz, kosárlabda, hinta). Halfőzéshez és rostonsütéshez szükséges kellékeket is biztosítunk, így a sikeres horgászat után rögtön meg is főzheti a halat úgy, ahogy Ön szereti. A szőlőlugasunk alatti kerti kiülőknél pedig igazán kellemes környezetben fogyaszthatja el.

Horgász szállás kedvező áron a Volent-öbölben

Ha horgász szállást keres, látogasson el a Volent-öbölbe és válassza a D&K Panziót! Kedvező árú szállást kínálunk, akár reggelivel, félpanzióval vagy teljes ellátással is, az év bármely napján horgászok számára. Ha bármilyen kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal! Kérje ajánlatunkat, foglalja le szállását!

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Telefon

Érkezés napja

Távozás napja

Vendégek száma

Étkezést igényel?
igennem

Üzenet