Panziónk megfelelő szállást biztosít a csoportoknak félpanziós ellátással.

Fadd, Dombori és környéke, a Duna mente lenyűgöző természeti adottságaival kitűnő helyszíne gyermek- vagy edzőtáboroknak.

A Duna mente, Fadd és környéke rengeteg izgalmas programot kínál a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt:

  • A Fadd-Domborihoz tartozó strandon vagy a Volent-öbölben csobbanhatnak a nyári melegben.
  • A gyerekek számára felejthetetlen élmény lesz Faddon a Mítosz Mesegaléria! A meseház misztikus hangulata és Gáti Mariann művésznő előadói stílusa elvarázsolja és egy mesés világba röpíti a látogatókat. Élményszerű irodalmi és kézműves bemutatók (agyagozás, fafaragás, üvegfestés) még élvezetesebbé teszik az itt tartózkodást!
  • Kössék össze a kellemest a hasznossal: a gyerekek játszva tanulhatnak, ha végigjárják a környék tanösvényeit.
  • A Gemencben számos program és gyönyörű védett természeti területek várják a családokat! Pörbölyről indul a gemenci erdei vasút és innen tanösvényen kellemes sétával elérhető a nagyrezéti vadmegfigyelőhely is.
  • Elmehetnek Paksra, mely a panziótól nem messze található, látogassanak el az Atomenergetikai Múzeumba, sétáljanak a Duna parton és egyenek egy jó halászlét!
  • Csobbanhatnak a szekszárdi strand- és élményfürdő medencéiben!
  • Megnézhetik a Mézeskalács és a Wosinszky Mór Múzeumot, a Művészetek Házát vagy a kilátót.
  • Ezen kívül a környező városokban és falvakban is számos kulturális program várja a látogatóinkat!

Használják ki a Duna nyújtotta lehetőségeket: horgásszanak, túrázzanak, nézzék meg a csodaszép vízparti naplementét! Látogassanak el a környező városokba, erdőkbe – nem fognak csalódni! Kiváló konyhánknak köszönhetően pedig biztosan nem marad senki sem éhesen egy-egy túra után sem.

Udvarunkon természetesen minden vendégünk használhatja az összes sporteszközt (asztalitenisz, kosárlabda, hinta). Halfőzéshez és rostonsütéshez szükséges kellékeket is biztosítunk. A szőlőlugasunk alatti kerti kiülőknél pedig igazán kellemes környezetben fogyaszthatják el az ételt.