Élvezze Ön is a családi nyaralás előnyeit! Családbarát szállásunkon szívesen látunk minden kikapcsolódni vágyót. Nálunk a kisebb és a nagyobb gyerekek is remekül érezhetik magukat.

Családi nyaralás nyugodt és csendes környezetben

Vakációzzon családjával a D&K panzióban a Volent-öböl közvetlen közelében! Nyugodt és csendes környezetben nyaralhat, távolt a város zajától. Unatkozni azonban garantáltan nem fog, a környék rengeteg izgalmas programot kínál.

  • A Fadd-Domborihoz tartozó strandon vagy a Volent-öbölben csobbanhatnak a nyári melegben.
  • A gyerekek számára felejthetetlen élmény lesz Faddon a Mítosz Mesegaléria! A meseház misztikus hangulata és Gáti Mariann művésznő előadói stílusa elvarázsolják és egy mesés világba röpítik a látogatókat. Élményszerű irodalmi és kézműves bemutatók (agyagozás,fafaragás,üvegfestés) még élvezetesebbé teszik az itt tartózkodást!
  • Kössék össze a kellemest a hasznossal: a gyerekek játszva tanulhatnak, ha végigjárják a környék erdeinek tanösvényeit. A Gemencben számos program és gyönyörű védett természeti területek várják a családokat! Pörbölyről indul a gemenci erdei vasút és innen tanösvényen kellemes sétával elérhető a nagyrezéti vadmegfigyelőhely is.
  • Kiránduljanak Paksra, látogassanak el az Atomenergetikai Múzeumba, sétáljanak a Duna parton és egyenek egy jó halászlét!
  • Csobbanjanak a szekszárdi strand- és élményfürdő medencéiben! Megnézhetik a Mézeskalács és a Wosinszky Mór Múzeumot, a Művészetek Házát vagy a kilátót is.
  • A környező városokban és falvakban számos kulturális program várja a látogatókat.

Családbarát szállás

A 3 fős családokat egy légterű szobákban helyezzük el, melyek saját fürdőszobával és televízióval rendelkeznek. A szobákhoz tartozik egy konyhasarok, melyben mikrohullámú sütő, mosogató és hűtőszekrény is található. A konyhasarok főzésre nem alkalmas, azonban igény szerint reggeli, félpanzió vagy teljes ellátás is kérhető.

A 4-7 fős családok apartmanjainkban szállhatnak meg. Az I. és II., valamint a III. és IV. apartmanunk ikerházak. Az V. és a VI. apartmanunk teljesen különálló. Előbbiek 4, utóbbiak 7 fő számára ideálisak. Mindegyik ház teljesen felszerelt, télen fűthetők. Az apartmanokhoz fürdőszoba, konyha, ebédlő, társalgó és terasz is tarozik. A házak saját parkolóval rendelkeznek.

Vendégeink szabadon használhatják az udvaron található sporteszközöket, valamint a sütéshez, főzéshez szükséges kellékeket is.

Családbarát áraink

Tovább az árakhoz >>>

Nyaraljon családjával a mesés Volent-öbölben, a D&K Panzióban!

Pihenje ki a hétköznapok fáradalmait családbarát szállásunkon gyönyörű, csendes természeti környezetben!

A családi nyaralás megtervezéséhez kérje ajánlatunkat, foglalja le szállását!